dimarts, 3 de juliol del 2018

II MEMORIAL BIEL ROSSELLÓ – 1 de JULIOL de 2018 - CLUB NÀUTIC ARENAL

Avui, i per segon any consecutiu, hem celebrat aquest II MEMORIAL, en record del nostre apreciat amic i company, Biel Rosselló.
Bàsicament es tracta d’un dia de trobada, de germanor, de festa, de respecte i d’amistat, ja què mira per on, tot comença amb una cursa, com no podia ésser d’una altra manera.
Així i tot, el més important és arribar sans i estalvis, ni els primers, ni els darrers, per haver-se aturat a gaudir d’un cap fico per la badia...
Mentre, podem observar, quatre sirenes, a la piscina, parlant amb tranquil·litat, sobre els moments de la vida, tot esperant la cridada oportuna que anunciarà el moment, tan esperat: “El rancho”, una torrada d’hamburgueses i “perritos calientes” amb begudes, tot a càrrec del Club Nàutic Arenal.
I després d’estendre les taules i les cadires baix del porxo, tothom s’ha assegut, mentre esperàvem que arribàs la tripulació de l’Alzina: 8 navegants amb el patró Jordi Nadal.
Vist així, pot ésser, no diguin res dites paraules, però jo entenc que diuen molt més d’allò que simplement és visible en aquest moment a la pantalla.
Entreveig que hi ha un fet immaterial, el memorial; el record i l’estimació d’aquest grup, per una persona, en Biel Rosselló!
I, un fet material, que tot i que físicament no el podem veure ni donar una forta abraçada, sí queda i ha quedat, dins cada un de nosaltres, l’impuls de continuar amb el projecte que ell va engegar: L’ALZINA i la conservació i difusió del patrimoni marítim propi de les nostres illes.
Així doncs, i tot seguit, unes paraules d’agraïment per a en Biel, ja què d’allò que hem estat parlant tot el temps que ha durat aquesta jornada, era sobre la propera sortida: LA TROBADA A FORNELLS, amb altres amants i seguidors de la vela llatina que demà comença a les 10.00 h. del matí, i que farem per trams, a fi i efecte, que la majoria d’alzinaires puguin gaudir-ne, ja què com tots sabeu, l’Alzina sòls té autorització per dur 8 tripulants, i durant aquesta travessa i participaran 13 en total. Tot això gràcies al patró Jaume Amengual que tant generosament ens ha cedit el seu temps per compartir amb tots nosaltres.
I això no acaba aquí, na Xisca ha organitzat tot un seguit de taxis alzinaires (Aina, Jaume, Xisca...) per acompanyar i recollir als tripulants a cada un dels trams!
Una feina increïble, diria jo, completament despreocupada i sense ànim de lucre, que sens dubte, segueixen les passes, l’ànim i l’impuls d’en Biel, sigui on sigui..., i, ja ho diuen els que en saben, l’energia no desapareix, sòls es transforma i sento, percebo que en tenim una bona grapada, dins les butxaques, tot i que no en siguem conscients.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris