dimecres, 3 de maig de 2017

ELECCIONS A PRESIDENT I CÀRRECS DE LA JUNTA DIRECTIVA


CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

Per haver-ho acordat en reunió de la Junta Directiva celebrada dia 26 d’abril de 2017, es convoca a tots els associats a la reunió en sessió extraordinària de caràcter electoral de l’Assemblea General per a l’elecció dels càrrecs de la Junta Directiva de l’associació “Alzinaires” que tindrà lloc el dia cinc de juny de dos mil disset a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19:00h en segona convocatòria a la sala ubicada a la primera planta de l’edifici del port 1 del Club Nàutic S’Arenal, d’acord amb el següent ordre del dia:

1.- Nomenament dels membres de la mesa electoral d’acord amb el prescrit en els estatuts.

2.- Comprovació per part de la mesa electoral de les candidatures presentades dins termini i proclamació de les que compleixin els requisits establerts pels estatuts.

3.- Votacions.

4.- Proclamació de la candidatura més votada. En cas de presentació d’una sola candidatura no es farà la votació i quedarà proclamada la candidatura presentada.

5.- Lectura de l’acta i la seva signatura per part dels membres de la mesa electoral.

Els interessats en presentar-se a les eleccions a president i demés càrrecs de la Junta Directiva hauran de presentar les seves candidatures a la següent adreça habilitada a l’efecte:carrer de Francesc de Borja Moll, 15, 2n-2a, 07003-Palma.

Termini de presentació de candidatures: 22 de maig de 2017 a les 20:00h.

Requisits a complir pels candidats:

*Ser associat.
*Ser major d’edat.
*Estar al corrent del pagament de la quota anual.

Les candidatures hauran de contenir el nom i llinatges dels candidats, el càrrec al qual s’opta, així com el número del D.N.I. i la signatura d’acceptació del candidat.

S’Arenal de Llucmajor, dos de maig de dos mil disset.

LA JUNTA DIRECTIVA

1 comentari:

  1. Déu beneeix el doctor Oyoma per la seva meravellosa feina a la meva vida, pateixo de virus de l’herpes des del 2015 i em prenia els medicaments i no estava realment satisfet que necessitava sortir d’aquesta malaltia del meu sistema. alguna possible cura per a l’herpes i les infeccions per l’HSV en línia quan vaig veure alguns comentaris meravellosos sobre el doctor Oyoma, com va guarir infeccions per l’HVS amb el seu medicament a base d’herbes, em vaig alleujar una mica així que vaig contactar amb ell a través del correu electrònic que vaig rebre del testificador i Li va dir el meu problema i em va demanar solucions, em va dir que pot ajudar-me a curar-me completament si només puc confiar en ell perquè treballi per a mi i vaig dir que sí que puc i de seguida va començar el remei per a la meva salut, i després em va enviar el la medicina mitjançant UPS SPEED POST. Vaig prendre el remei com va indicar-lo i 14 dies després em van curar de la meva infecció per l’herpes, moltes gràcies senyor, així que els meus estimats espectadors en línia si teniu o coneixeu algú que pateix de VPH, Herpes, Dolors Freds, Fibroides , Anèmia, Hiv, etc, us he instat a recomanar-los al doctor Oyoma i us asseguro que us serà de gran ajuda. podeu arribar al Dr Oyoma a l’email: droyomaherbalcure@gmail.com o a WhatsApp / Call: +2347041851286
    GRÀCIES SENYOR.
    Web del Dr Oyoma :: https://droyomaherbalcure.weebly.com
    També em podeu arribar a través del correu electrònic: joannegelliott124@gmail.com o truqueu o WhatsApp me al +41 22 518 87 63

    ResponSuprimeix

Lloc on fer els teus comentaris