dimecres, 16 de desembre del 2015

Creació de l'associació "Alzinaires"


Alzinaires a la reunió del 24 de novembre
 A la reunió celebrada el dia 24 de novembre es decidí optar per la signatura d'un conveni de gestió i ús entre l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Mallorca (propietària de l'Alzina) i una associació creada a tal efecte amb el nom "Alzinaires". 
Des de aleshores ens posarem en marxa per tal d'enllestir la documentació necessària per registrar la nova associació, cosa que férem el dijous passat, dia 10 de desembre.
L'Alzina està estacionat al taller de mestres d'aixa del Consell de Mallorca des del 21 de novembre de 2014 i després d'un llarg camí pareix que les feines de reparació podran començar en un termini de temps no massa llarg. 
Lamentem la pèrdua de temps, del tot aliena als alzinaires, per engegar les tasques de reparació les quals abans d'iniciar-les, atès que la barca està declarada Bé d'Interès Cultural (BIC), s'ha de presentar un projecte de mesures urgents a la Comissió de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca. La propera reunió mensual de la Ponència i la Comissió es farà el 13 i el 15 de gener respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris