dimecres, 18 d’abril del 2012

Manteniment de l'Alzina



Enguany, l'esforç per mantenir la barca en bon estat que fins ara feia l'entitat propietària de la barca (Associació d'Amics del Museu Marítim) ha arribat al seu límit. La falta de liquiditat -encara no han cobrat les subvencions acordades de l'any passat- i les retallades per a tot aquest tipus d'activitats, han fet que un grup de navegants i amics de l'Alzina s'ajuntin per tal de fer el seu manteniment anual.
El Club Nàutic s'Arenal, a part de proveir a la barca d'un lloc d'amarrament i la utilització de tota les seves instal·lacions, col·labora en aquesta iniciativa aportant el material necessari (pintura, estris, etc.) per aquesta avarada.
El divendres, dia 20 d'abril es procedirà a l'avarada de la barca. Els treballs previstos no començaran fins després d'uns dies d'assecatge de la barca. El dilluns, dia 23, als voltants de les quatre i mitja de l'horabaixa, es la data prevista perquè els voluntaris comencin la seva tasca.
L'horari de feina serà de 16,30 h a 19,30 h, els dies feiners, i els dissabtes i els diumenges de 9,00 h a 12,00 h.
Si esteis interessats en ajudar en el manteniment d'un element tan important del nostre patrimoni marítim, posau-vos en contacte amb nosaltres i exposau-nos la vostra disponibilitat (dies i hores) per tal d'organitzar millor la gent i les tasques previstes. La direcció dels treballs la portaran els nostres amics Jaume Company i Toni Pep Munar.

Dades de contacte
Adreça de correu electrònic: tequineta@yahoo.es
Telèfon mòbil: 617.11.53.82

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris