dijous, 21 d’abril del 2011

V Trobada d'embarcacions tradicional de vela llatina. Moll d'Alcúdia


Anant de cenyida amb la tripulació gaudint de la navegació

El segon cap de setmana del mes d'abril (9 i 10) participarem amb l'Alzina a la tradicional trobada del moll d'Alcúdia. Cada edició en la que hem participat (enguany és la tercera) hem pogut gaudir tant de la navegació a la badia d'Alcúdia com de la companyia d'aficionats de la resta de la nostra illa i de la de Menorca.
 
Navegat en popa a l'orsa llarga.
   
El dissabte i el diumege tinguerem un temps ideal per a poder navegar tranquil·lament i executar les diferents maniobres d'abord sense cap ensurt. Afortunadament els dos dies la barca va anar plena amb l'assistència de tripulants habituals i de gent que navegaba amb nosaltres per primera vegada, la qual cosa suposa uns dels nostres principals objectius, la difusió d'una part del nostre patrimoni marítim.
 

Navegant a l'orsa llarga.
Volem agaïr a l'Associació d'Amics de n'Agustina, organitzadors de la trobada, les atencions i facilitats que han tengut amb nosaltres. Per descomptat que l'any que ve tornarem i animem a la gent a participar-hi.
Fotografies realitzades per en Josep Reynés.

L'"Alzina" i el "Riete" del nostre company menorquí Diego Huget navegant de cenyida.






3 comentaris:

  1. Unes fotografies fantàstiques, belles i que amb el temps faran història.
    Enhorabona

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan pel teu comentari. Esperem que aviat poguem visionar la resta de fotografies que en Pep Reynés va fer durant els dos dies de la trobada.

    ResponElimina
  3. Els peus que es veuen penjant a la primera imatge pertanyen a n'Albert Gualda Ripoll, un dels tripulants més jovenets de l'Alzina. És un excel·lent mariner, però aquell matí s'aixecà una mica gandul i es passà tota la travessia prenent el sol.

    ResponElimina

Lloc on fer els teus comentaris