diumenge, 16 de juliol del 2017

Vetllada musical al Club Nàutic S'Arenal

El vespre del 15 de Juliol , just a vorera de mar, la vela major de l'Alzina es va inflar amb els cants de les corals Olimpia i Son Serra que ens varen regalar un emotiu concert a benefici de l'Alzina.

A les 20.30 va donar inici el recital , després d'unes hores de muntatge i nirvis perquè tot estigues a punt . La vela de l'Alzina va servir de teló per acompanyar el divers repertori que es va poder escoltar , acompanyant al piano i dirigint Francesc Bonnin i al contrabaix Bron Ekermans.

Volem agrair sincerament i de tot cor a totes les persones que varen fer possible, amb el seu esforç i dedicació, aquesta vetllada tan especial, als Coros participants, al seu director, al Club Nàutic de S'Arenal per cedir-nos l'espai i totes les facilitats possibles per dur-ho a bon terme, al Club Nàutic de Palma per cedir les tarimes i a tots els voluntaris que amb la seva feina i entusiasme han fet possible que aquesta aventura arribi a bon port . Moltes Gràcies , i per suposat al nombrós públic assistent , que van fer que la convocatòria fos un èxit. Esperem poder repetir l'experiència.
 


 
 
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris