dijous, 9 de juny del 2016

Reparació de l'Alzina


El cap de setmana passat l'associació de clubs nàutics de Balears rebutjà la sol:licitud de subvenció per a la reparació de l'Alzina. Aquesta sol·licitud la va iniciar l'A.A.M.M.M., propietària de l'Alzina, i l'associació "Alzinaires, després de la cessió i ús de l'Alzina, l'únic que va fer és continuar amb el procés iniciat de sol·licitud.
Tot plegat representa un fort entrebanc econòmic en ple procés de reparació de la barca iniciat la segona quinzena d'abril al taller de mestres d'aixa del Consell de Mallorca, per la qual cosa us demanam, si entre tots podem dinamitzar la captació de nous socis/es per tal d'aconseguir que l'Alzina torni a navegar, només falta una petita empenta. Estem estudiant la celebració de qualque tipus d'acte per d'ajudar a la captació de fons.


Des del Consell de Mallorca ens informen que a partir del 20 de juny els alumnes de la Cooperativa Jovent poden accedir al taller de mestres d'aixa de Son Bonet per tal de procedir al pintat de la barca. La Cooperativa Jovent ja havia col·labotat en el manteniment de la barca durant el seu avarament l'any 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris