dimarts, 31 de maig del 2011

L'Alzina i el Club Nàutic s'Arenal amb el Projecte Jove.



























Tal i com havíem programat amb els psicòlegs i educadors socials del Projecte Jove, el 18 i el 25 de maig sortírem a navegar a bord de l'Alzina amb un total de dotze alumnes, dividits en dos grups.
Punt de trobada: instal·lacions de l'Escola de Vela del mateix club nàutic.
Hora: 09:30 h
Bon temps. Baixa nuvolositat, temperatures altes, dies assolellats i bon vent.
Acompanyats per n'Úrsula i en Marcos, dos dels terapeutes que dirigeixen el projecte, enfocàrem les jornades des d'una perspectiva pedagògica, aprofitant els primers cinquanta minuts per a explicar als joves assistents les particularitats de la barca i del seu aparell, però també des d'un caire lúdic, car després de navegar durant gairebé dues hores encara disposàrem de temps per a nedar plàcidament just al davant del Cap Orenol, amb el vaixell a la ronsa.


      
















Cal destacar la bona voluntat i excel·lent predisposició dels novells tripulants, que s'involucraren de 
 valent en l'execució de les maniobres i fins i tot en el govern de la pròpia embarcació, com en Fran o el mateix Marcos. El que més em complau és el fet que alguns d'ells manifestessin la seva intenció de repetir l'experiència.

Ja saben que estan convidats a embarcar-se amb l'Alzina quan vulguin। De fet, n'Albert ho ha fet en nombroses ocasions, és un mariner expert i és un dels membres de la nostra tripulació.
Pel que fa al capítol d'agraïments, menció especial del nostre patró Gabriel Rosselló Torres, sempre disposat a participar de forma altruïsta, i de la sensibilitat manifestada per la junta directiva del club nàutic, que a més de promocionar la vela lleugera i de col·laborar activament en la preservació del nostre patrimoni marítim, també dóna suport a activitats de caire social dirigides a diversos col·lectius que sovint descobreixen per primera vegada el món de la vela i l'agradable experiència de navegar-hi.


























_________________ Antoni Josep Munar Reus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lloc on fer els teus comentaris