tag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post4354740329769457582..comments2023-11-02T10:01:38.577+01:00Comments on A BORD DE L'ALZINA - ALZINAIRES: Més greuges comparatius.Alzinahttp://www.blogger.com/profile/15643727947844619127noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post-22821628616391456112010-02-03T20:20:07.361+01:002010-02-03T20:20:07.361+01:00Si ha de ser tan bo com el d'aquest passat diu...Si ha de ser tan bo com el d'aquest passat diumenge, m'apunto el primer de la llista.<br /><br />No dubtis, Tomeu, que a l'apartat gastronòmic els alcudiencs ens porten un gran avantatge, seguits de molt aprop pels nostres col·legues gabellins i menorquins.<br />Com és obvi, estem parlant de gastronomia marinera i recuperar receptes antigues o inventar-ne de noves també és una manera de preservar el nostre patrimoni, ... o al manco així és com penso.<br />Per cert, això de la llampuga crua i adobada ja ho vaig sentir contar a un pescador de Cala Rajada durant el transcórrer d'una agradable revetlla, tot coincidint amb les festes de la Mare de Déu del Carme.Antoni Josep Munar Reushttps://www.blogger.com/profile/15470905218354250704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post-87548708113585216802010-02-03T11:19:25.793+01:002010-02-03T11:19:25.793+01:00A la fi xerram de coses sèries! I quan dius que és...A la fi xerram de coses sèries! I quan dius que és el proper dinar?<br />Tomeu HomarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post-47858466837058622452010-01-31T22:54:45.062+01:002010-01-31T22:54:45.062+01:00Avui he dinat amb en Toni Domingo, na Glòria, na C...Avui he dinat amb en Toni Domingo, na Glòria, na Carme Suàrez i en Joan Darder, principals dinamitzadors de l'Associació d'Amics de n'Agustina.<br />Sé que no ve al cas, però us explicaré en què consistia l'exquisit menú: llampuga crua adobada amb sal, pebre bo i llimadures de llimona, calamars de potera fregits i una fideuà que tomava d'esquena. Ingredients bàsics: brou de gerret, els sacarins dels calamars, tallades esmenugades de mussola i fesolets tendres.<br /><br />Sigui el que sigui, durant el transcórrer de l'agradable tertúlia ha sorgit el tema de les inspeccions, ... i m'han comentat que pel fet de romandre inscrit a la llista vuitena, el llagut Agustina està subjecte a revisions anuals.Antoni Josep Munar Reushttps://www.blogger.com/profile/15470905218354250704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post-86252282097887337962010-01-28T23:26:56.657+01:002010-01-28T23:26:56.657+01:00Encertada puntualització Joan.
Les embarcacions d&...Encertada puntualització Joan.<br />Les embarcacions d'eslores inferiors no estan subjectes a cap mena de revisió, però més valdrà que no en tornem a parlar d'aquest assumpte, no fos cosa despertem l'afany de recaptació que tant caracteritza a la nostra administració.Alzinairehttps://www.blogger.com/profile/17101688838652574941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1810959820457122059.post-80455836356633601282010-01-28T01:28:56.884+01:002010-01-28T01:28:56.884+01:00Hola Antoni.
I si mirem per una altra banda, les ...Hola Antoni.<br /> I si mirem per una altra banda, les embarcacions menors de sis metres es poden podrir de velles que mentre no canviïn d'amo no han de passar cap revisió. Tan absurd en el meu punt de vista son la una com la altra. S'hi hauria de trobar un punt mig, ni un període tan curt per uns ni tan llarg pels altres.Joanhttps://www.blogger.com/profile/18269822024698760109noreply@blogger.com